E-Ticaret

Arge Danışmanlığı Neden Gerekli?

Faprika
E-Ticaret

Arge Danışmanlığı Neden Gerekli?

Tüm işletmeler bulundukları sektör, şehir, ülke ve hatta uluslararası düzeyde fark yaratmak ve karlılıklarını arttırmak için sürekli yeni ürünler, yeni fikirler geliştirmek veya en azından mevcut ürünlerini daha iyi ve daha ucuza yapmak zorundadırlar. Bunu doğru biçimde yapmak ciddi bir maliyet doğurur ve bu hedeflere ulaşmakta çoğu zaman başarısız olunur. Bu hedefler doğrultusunda ilerlemenin en önemli basamağı araştırma geliştirme yani kısacası AR-GE’dir. Kendi alanlarında lider konumda bulunan tüm işletmeler AR-GE sürecini iyi Yöneten ve bu konuya gerekli önemi, hassasiyeti gösteren firmalardır. Bu konuda unutulmaması gereken ve genelde atlanan madde bu konuda Başarıları ispatlanmış firmalar AR-GE çalışmaları sırasında bu konuya hakim ve işinde profesyonel ekiplerle çalışmaktadırlar. AR-GE danışmanlığı sizin işinize dışarıdan bakan sizin göremediklerinizi gören ve bilen profesyoneller Tarafından yapılmalıdır.

AR-GE sadece bir ürün geliştirme yada iyileştirme demek değildir. AR-GE, Yaratıcı düşüncelerin ve tasarımların, sürekli olan gelişmenin ve değişmenin, piyasada yer alan diğer rakip firmalara göre fark yaratmanın, geleceğinizi çok daha sağlam temeller üzerine inşa etmenin, hizmet verdiğiniz pazar payında kitlelerin beklentilerini çok daha önceden görebilmenin, bu taleplere göre üretim ve ürün ağınızı genişletip çok uygun bedellerle piyasaya sürmenin çalışmalarının yapıldığı bir bölümdür. İşletmenizdeki standart departmanlar gibi araştırma geliştirme departmanıda olmalıdır. Böyle bir departman finansal Açıdan ek bir Yük teşkil eder ve bir çok firma bu konuda şirket dışından profesyonel hizmet alarak zamandan ve paradan tasarruf ederler.

Uzun süre hizmet verebilecek güce sahip olmak ancak yapılacak AR-GE çalışmaları sayesinde mümkündür. Çünkü bu danışmanlık hizmetimiz size geniş ve farklı bir bakış açısı kazandıracaktır. Her geçen gün artan on binlerce firma ile rekabetin kıyasıya arttığı, böylece hem kar marjının hem de kazanç payının giderek daraldığı, tüketicilerin ürünlerden beklenti ve isteklerinin devamlı olarak arttığı ve artık kısa vadeli yeni ürünleri çıkarmanız gerektiği gibi hususlarda da işletme olarak farkınızı ortaya koymak zorundasınız.

Biz Faprika Yazılım Teknolojileri olarak, ticaret hayatının artık tamamen değişmeye başladığı son dönemlerde, kendini yenilemek veya genişletmek isteyen işletmelere bu konuda hizmet veriyoruz. Yeni Dünya’ya ayak uydurmak için gerekli bakış açısını ve teknolojiyi kullanmanın yeni yollarını bulmaları konusunda destek oluyoruz. Unutmamak gerekirki, ilerlemenin ilk yolu adım atmaktır. Bizde bu konuda ilerlemek isteyen firmalara ilk adımı atmaları için gerekli desteği vermek için buradayız.

Diğer Yazılar

Mesaj atın arayalım!

Bize bir e-posta atın ve projeniz hakkında bilgi verin ya da sadece merhaba deyin!
En kısa sürede size geri döneceğiz.
Ar-Ge Merkezi
YTÜ İkitelli Teknopark,İç Kapı No: 1/Z,Başakşehir – İstanbul
Telefon: +90 850 333 1 523
E-Posta: info@faprika.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yukarı Çık