E-Ticarete Nasıl Başlanır?

Faprika
E-Ticaret

Yeni Realite: Dijital Dünya

Yirminci yüzyılın son çeyreğinden itibaren gelişim hızı baş döndürücü seviyeye ulaşan teknoloji, bireysel ve toplumsal hayatta köklü değişimlere zemin hazırladı. Teknolojik gelişmeler, geleneksel realiteye adeta alternatif, yeni bir realite yarattı: dijital dünya.

Kendine özgü dinamiklere sahip dijital dünyada yaşanan değişimlerin etkisini hayatın her alanında hissetmek mümkün. Bu alanlardan biri de alışveriş alışkanlıkları. Elektronik ticaret, ticarete eklenmiş yeni bir boyut olmanın ötesine geçerek, ticaretin tamamı haline gelmek üzere. Açıklanan son e-ticaret Avrupa Birliği istatistiklerine göre; Avrupa’da 565 milyon aktif internet kullanıcısı yaşıyor. Bu kitlede her iki kişiden biri e-ticaret platformlarını kullanarak alışveriş yapmakta. İnternet bağlantısının bulunduğu 229 milyon evin her birinde internet alışverişiyle yapılan harcama tutarı yıllık ortalama iki bin Euro.

Globalleşme, dar sınırların içinde varlık sürdürmeyi işlevsiz ya da imkânsız hale getirmekte. Varlık göstermeye devam edebilmek ve büyümek için çağa ayak uydurmalısınız. Mevcut faaliyetlerinizi online platforma da taşımaya ya da bu platformda yepyeni bir oluşum kurmaya karar verdiyseniz titizlikle planlanması gereken bir süreç başlamış demektir. Peki, sürecin ilk adımı nedir, E-Ticarete Nasıl Başlanır?

Profesyonel Bakış Açılarıyla Yenilikçi Çözümler

Detayların da dikkate alındığı çok boyutlu bir yaklaşımla oluşturulmamış e-ticaret girişimi avantajdan çok dezavantaj getirecektir. Gereksinim duyulan bu çok boyutlu yaklaşım ancak konunun uzmanı profesyonellerle sağlanabilir. Bu sebeple e-ticaret girişiminiz için profesyonel bir e-ticaret yazılımı seçmelisiniz.

2007 yılından beri e-ticaret yazılımları geliştiren Faprika, farklı ihtiyaçları ve beklentileri inovatif çözümlerle karşılıyor. E-ticaret alanına yeni giren, dolayısıyla bu konuda henüz tecrübesi olmayanların tüm yazılım ihtiyaçları için güvenilir tercih olan Faprika ayrıca, e-ticaret altyapısına sahip firmalara da mevcut sorunları detaylı şekilde analiz edip çözüm üretmek suretiyle gerekli desteği sunuyor.

Neden Faprika?

Teknoloji ve ona bağlı dinamikler hızla değişiyor. Bu sebeple değişimlere hızla adapte olacak, hatta bunun ötesine geçip değişimleri yaratacak, yenilikçi firmalarla çalışmalısınız. Yenilikçi tutuma sahip Faprika, pek çok yeni özelliği e-ticaret altyapısına ilk kez entegre eden yazılım şirketidir. Faprika sayesinde sabit bir yazılım yerine gelişmelere ve değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek geliştirilebilir alt yapıya sahip olabilirsiniz.

Farklı iş alanları farklı niteliktedir, doğal olarak farklı ihtiyaçlara sahiptir. Faprika, kurumların kendi özel dinamiklerine uygun yazılımlarla iş modeliniz için “biçilmiş kaftan” niteliğinde çözümler sunuyor. Yönetici panelinde kolay yönetilebilir işletme araçlarıyla, gereksinimlerinize ve beklentilerinize göre işlevsel modüller entegre etme imkânı mevcuttur. Ara firmalardan alacağınız servisleri, hayal edebileceğiniz tüm tasarım şekillerine ve iş modeline göre şekillenebilen yönetim panelinden yönetebilirsiniz.

Faprika’nın sağladığı güçlü SEO uyumu sayesinde temel SEO çalışmalarıyla bile arama motorlarında öne çıkabilirsiniz. Tüm paketlerde ürün envanterinizde bulunan ürünlerin tamamını mağazanızda sergileme olanağına sahipsiniz. Paketlerin hepsinde sağlanan güçlü sunucu altyapıları, trafik sorununun oluşmasını önler. Ayrıca, Paratika iş ortaklığıyla sanal pos komisyonları en düşük orandadır.

E-Ticarete Nasıl Başlanır? Elbette doğru yazılımı seçerek. Faprika, dijital dünyada sağlam bir yer edinmenize yardım edecek en büyük destekçiniz olacak.

Diğer Yazılar

Mesaj atın arayalım!

Bize bir e-posta atın ve projeniz hakkında bilgi verin ya da sadece merhaba deyin!
En kısa sürede size geri döneceğiz.
Ar-Ge Merkezi
YTÜ İkitelli Teknopark,İç Kapı No: 1/Z,Başakşehir – İstanbul
Telefon: +90 850 333 1 523
E-Posta: info@faprika.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yukarı Çık