Tümü

N11’de Mağaza Nasıl Açılır?

Faprika
E-Ticaret

2012 yılından bu yana hizmet veren N11, yeni bir iş alanı oluşturmak isteyen firmaların tercihidir. Geniş bir müşteri potansiyeline sahip olan N11, belirli bir komisyon karşılığında işletmelerin mağaza açmalarına ve bu mağazalarda satış yapmalarına olanak tanır. Güncel 17 milyon kayıtlı üyesi bulunan N11, 26 ülkede iş ortaklarına sahiptir. 127 milyon satış rakamı ile oldukça başarılı pazaryerleri arasında bulunan N11, markanızın bilinirliğinin artmasına olanak sağlar. Yoğun bir rekabette bulunan N11’den satış yapmak, aynı zamanda iş hacmimizi artırmanıza olanak sağlar. E ticaret paketleri ve e ticaret entegrasyonları sayesinde müşterilerinize ulaşabileceğiniz bu sistemde ilgi çekici içerikler ile potansiyel müşterilerinizi gerçek müşterilere dönüştürebilirsiniz.

N11’de Mağaza Açmanın Aşamaları

N11’de mağaza açmak için sitenin ana sayfasının en altına inmelisiniz. Mağazalar ana başlığının en altında ücretsiz mağaza aç butonu bulunur. Mağaza açma işlemine devam etmek için şirket bilgilerinizi doldurmanız gereklidir. Bunun için kullanıcı adı ve şifrenize ihtiyacınız olacaktır. Ardından e-posta adresi kısmını doldurmanız gereklidir. Üyelik türü sekmesine adi ortaklık, kolektif, komandit, limited, anonim veya şahıs şirketlerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz. Üyelik bilgileri için gerekli formu doldurduktan sonra ana kategori ve alt kategori seçimlerini yapmanız gereklidir. Eğer firmanızda birden fazla kategoride satış gerçekleşiyorsa ana ve alt kategorilerde en çok satış yapacağınız başlıkları tercih etmeniz gereklidir. Mağazanızı oluşturduktan sonra diğer kategoriler bazında da ürün eklemesi yapabilirsiniz. Formu doldururken imza yetkisi bilgileri bölümünde imza sirkünüzde bulunan kişinin bilgilerini eklemeniz gereklidir. Resmi banka hesabı bilgileri, satıcı ilan ve iş birliği sözleşmesi gibi aşamaların ardından üye ol butonuna tıklayarak kolay bir şekilde üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Dakikalar İçerisinde N11 Mağazanızı Açın

Aktivasyon e-postasını onayladıktan sonra kullandığınız kullanıcı adı ve şifre bilgisi ile giriş yaparak karşınıza açılan sayfada evrak yönetimi sekmesine tıklamalısınız. Bu sekmede N11’in sizden istediği evrakların listesini görebilir ve ardından yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Satıcı ilan ve iş birliği sözleşmesini yazdırdıktan sonra imzalamanız ve çıktı aldıktan sonra ilgili adrese göndermeniz gereklidir. Birkaç saat içerisinde tamamlayabileceğiniz N11 kayıt sözleşmenizi tamamlayıp mağaza açtıktan sonra kolay bir şekilde satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Sipariş listeleme, fatura kesme ve anlık ürün girişi gibi işlemlerinizi tek bir ekran üzerinden yapabileceğiniz N11 entegrasyonu, hem tekil hem de çoklu ürünlerinizi tek bir panelden gerçekleştirmenize olanak sağlar. N11 kataloğunda bulunan ürünleri kolay bir şekilde eşleştirmenize olanak sağlayan N11 entegrasyonu sayesinde siparişlerinizin kargo barkodlarını toplu bir şekilde yazdırabilirsiniz. Zamandan ve efordan kazandıran özellikleri ile beklentilerinizi tam olarak karşılayan N11 entegrasyonunda aynı zamanda e-fatura ve matbu fatura süreçlerinizi toplu bir şekilde oluşturup çıktı alabilirsiniz. Hiç vakit kaybetmeden ürünlerinizi N11 üzerinden satışa sunarak kazanmaya hemen başlamanız mümkündür. E-ticaretinizi geliştirecek onlarca seçeneğin bir arada bulunduğu Faprika sayesinde işletmenizin hedeflediğiniz noktaya kolayca ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kataloğa toplu ürün öneri şablonu, ürünlere varyant ekleme eğitim sunumu ve ürünlere video ekleme eğitim sunumu gibi ücretsiz eğitimlere de katılabileceğiniz N11 sayesinde hedeflerinize emin adımlarla ulaşın.

Faprika N11 Entegrasyonu ile Tanışın

Her gün On binlerce siparişin yönetildiği N11 entegrasyonu ile tanışın, satışlarınızı zahmetsiz bir şekilde artırın. Faprika N11 entegrasyonu sayesinde tek bir ekran üzerinden yapacağınız ürün girişleri, otomatik olarak N11 sayfasında da yayınlanır. Üstelik farklı pazaryerlerinin komisyon oranlarını da dert etmezsiniz. Ana ekran üzerinden hangi dijital pazaryerinin ne kadarlık bir komisyon kestiğini girebilirsiniz. Girmiş olduğunuz komisyon oranına bağlı olarak güncellemeler otomatik olarak yapılır. Bu sayede e-ticaret sitenize bir ürün girişi yaparken daha sonra e-ticaret pazaryerlerine giriş yaparken tek tek fiyat girmek zorunda kalmazsınız. Tüm işlemlerinizi tek tıkla tamamlayabilirsiniz.

Yeni potansiyel müşterilere erişmek ve sektördeki rekabet gücünü artırmak için tercih edeceğiniz Faprika N11 Entegrasyon paketi sayesinde işletmenizin gelirlerinizi herhangi bir zahmete girmeden artırabilirsiniz. Halihazırda e-ticaret sitenize veya herhangi bir pazaryeri sitesine ürün girişi yapıyorsanız, Faprika N11 entegrasyonunu satın alarak ekstra zaman kaybetmeden ve efor sarf etmeden ürünlerinizin N11 üzerinden de yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Marka bilinirliğinizi ve satışlarınızı artırmak için tercih edeceğiniz N11 entegrasyonu sayesinde siz de işteki hedeflerinize ulaşın. Faprika güvencesiyle sahip olacağınız entegrasyonları hemen kurdurun, kazanmaya hemen başlayın.

Diğer Yazılar

Mesaj atın arayalım!

Bize bir e-posta atın ve projeniz hakkında bilgi verin ya da sadece merhaba deyin!
En kısa sürede size geri döneceğiz.
Ar-Ge Merkezi
YTÜ İkitelli Teknopark,İç Kapı No: 1/Z,Başakşehir – İstanbul
Telefon: +90 850 333 1 523
E-Posta: info@faprika.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yukarı Çık