Tümü

Trendyol’da Mağaza Açmanın Avantajları

Faprika
E-Ticaret

Bir Türk girişimi olan Trendyol, 2010 yılında kurulmuştur. E ticaret platformu olarak kurulan marka, zaman içerisinde alıcılar ve satıcıları birleştiren bir pazaryeri haline gelmiştir. Trendyol mağaza açma işlemini gerçekleştirmek isteyen her ölçekte işletme, birkaç saatini ayırarak Trendyol satıcısı olabiliyor. Bu sayede halihazırda kusursuz olarak işleyen bir platform içerisinde, hazır bir müşteri kitlesine hitap edebiliyor. İşletmelerin çok kolay bir şekilde satış yapmasına olanak sağlayan Trendyol, Trendyol satıcıları için çeşitli ücretsiz eğitimler de veriyor. Eğer e ticaret sektörüne yabancı biri iseniz Trendyol satıcısı olarak eğitimlere katılıp süreç ile ilgili eğitimler de alabilirsiniz.

Hazır 20 Milyon Müşteriye Ulaşın

2010 yılında, Demet Mutlu tarafından hayata geçirilen Trendyol, ürün satışı ve ürün alışı yapabileceğiniz bir platformdur. Ülkemizin en büyük şirketleri arasında yer alan bu marka, içerisinde kendi mağazanızı açmanıza olanak sağlıyor. Trendyol’dan mağaza açmak isteyenler partner.trendyol.com üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Gerekli evrakları toplayarak kargo yoluyla belirtilen adrese gönderdiğinizde size yanıt gelir. Olumlu olarak yanıtlandıktan sonra mağazanızı kolay bir şekilde açabilirsiniz. partner.trendyol.com üzerinden bir çok bilgiye ulaşabilir, finansal yönetim yapabilir, reklam verebilir, kampanyalara katılabilir ve ürün yüklemesi yapabilirsiniz. Partnerlik sistemi, Trendyol‘da ürün satmak isteyen işletmeler için gereklidir.

Trendyol Üzerinden Mağaza Açmadan Ürün Satışı Yapamazsınız

Mağaza açmak için öncelikli olarak şirket kuruluşunu tamamlamanız gereklidir. Şirket kuruluşu için anonim, limited veya şahıs şirketlerinden bir tanesini seçebilirsiniz. Ardından mağaza açmak için başvurunuzu yapmanız gereklidir. Şirketinize dair detaylı bilgilerin istendiği bu süreçte belgelerinizi tamamlayıp satıcı sözleşmesini de imzalayarak ilgili adrese kargolamanız gereklidir. İncelenen belgeler, 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılır ve ardından siz de mağazanızı açabilirsiniz. Trendyol mağazası açtıktan sonra ürünlerinizin satışını rahat bir şekilde yapabilmek için en önemli şey görseldir. Çünkü e ticarette insanlar dokunamadıkları için bakarak satın alırlar. Bunun yanı sıra ürün açıklamaları da müşteriyi tatmin edici olmalıdır.

5 Kalemde Trendyol Mağazanızı Açın

Şirket kuruluşu, mağaza açma başvurusu, evrak yükleme, evrak gönderme ve ürün yükleme olmak üzere toplamda beş farklı kalemden oluşan Trendyol mağaza açma işleminde satıcı başvurusu yapmanız gereklidir. Satıcı başvurusu yapmak için partner.trendyol.com adresine tıklamalısınız. Ardından hızlı market, yemek ve pazaryeri gibi seçeneklerden birini seçmelisiniz. İlgilendiğiniz alanı tercih ettikten sonra pazaryeri satışı başvurusu formunda yer alan boşlukları doldurmanız gereklidir. Formda satış kategorisi, iletişim bilgileri, il, şirket türü ve ad soyad gibi bilgiler talep edilir. Şirket türünü seçtikten sonra mağaza bilgilerinizi sisteme girerek başvurunuzu tamamlamanız mümkündür. Evraklarınızı Trendyol’a yük yükleyerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Ticaret sicil gazetesi, faaliyet belgesi, imza sirküleri veya imza beyannamesi, Trendyol Partner Sözleşmesi ve vergi levhasını sisteme yükleyerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Trendyol Akademi ile E Ticaret Eğitimi Alın

Mağazanız açıldıktan sonra Trendyol’daki son onayları almak için Trendyol genel merkezine evraklarınızı göndermeniz gereklidir. Bir süre boyunca evraklarınızı göndermeden de satış yapabilirsiniz ancak evraklarınızı belirli bir süre göndermezseniz mağazanız kapanabilir. 20 milyondan fazla kişiye hitap eden Trendyol’da mağaza açarak hazır bir hedef kitleye ulaşabilirsiniz. Reklam verebileceğiniz bu platform, hızlı bir şekilde gelir elde etmenize yardımcı olur. Trendyol‘un kendi bünyesinde gerçekleştirmiş olduğu kampanyalara katılarak satışlarınızın bir anda atmasını sağlayabilirsiniz. Trendyol Akademi adı altında çeşitli eğitimlerin verildiği bu süreçte işletmenizin vizyonunu geliştirebilirsiniz.

Faprika Trendyol Entegrasyonu ile Kazanın

E-ticaret sitenize girişini yaptığınız ürünler eş zamanlı olarak Trendyol’da da yayınlansın istiyorsanız hemen Faprika Trendyol entegrasyonu ile tanışın. Zamandan ve efordan tasarruf etmenize olanak sağlayacak Faprika Trendyol entegrasyonu, hazır bir müşteri kitlesi bulunan Trendyol üzerinden rahatlıkla alışveriş yapmanıza olanak sağlar. Ürünlerinizi daha fazla kişiye ulaştırmanıza olanak sağlayan Trendyol entegrasyonu, marka bilinirliğinin artmasına da katkıda bulunur. Trendyol üzerindeki müşterileri e-ticaret sitenize çekerek daha sadık müşteriler oluşturabileceğiniz bu sistemde işletmenizin her geçen gün daha fazla kazanmasını sağlayabilirsiniz. Tek bir panel üzerinden satın aldığınız pazaryeri entegrasyonlarına otomatik yükleme yapabileceğiniz Faprika’nın avantajlarından yararlanmaya hemen başlayın. Ürünlerinizin güncellemeleri ve stok durumunu eş zamanlı olarak görüntüleyebileceğiniz bu sistemde tek tuşla işletmenizi yönetebilir, müşterileriniz ile etkileşime girebilirsiniz. Manuel işlemlerden kurtulmanızı sağlayan Faprika e-pazaryeri entegrasyonları ile yüksek derecede pratiklik elde edersiniz.

Diğer Yazılar

Mesaj atın arayalım!

Bize bir e-posta atın ve projeniz hakkında bilgi verin ya da sadece merhaba deyin!
En kısa sürede size geri döneceğiz.
Ar-Ge Merkezi
YTÜ İkitelli Teknopark,İç Kapı No: 1/Z,Başakşehir – İstanbul
Telefon: +90 850 333 1 523
E-Posta: info@faprika.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yukarı Çık