Tümü

Faprika Nedir?

Faprika
E-Ticaret

E-ticaret firmanızın gereksinim duyduğu hizmetler, özellikler ve modüllere sahip olan Faprika, dijital bir platformdur. Faprika’dan satın alabileceğiniz uygulamaları anında e-ticaret sitenize entegre edebilirsiniz. Daha işlevsel ve daha güçlü e-ticaret siteleri oluşturmak için tercih edebileceğiniz Faprika, işinizi büyütmenize yardımcı olan yüzlerce özelliği bir arada bulunduruyor. Belirli süreliğine ücretsiz olarak deneyimleyebileceğiniz e-ticaret altyapısı, tek bir form doldurarak mail adresinize geliyor. Yazılım ile ek modüller geliştiren markamız; özel e-ticaret çözümleri, native mobil uygulama ve e-ihracat altyapısı üretmektedir. Standart e-ticaret paketleri, ileri seviye bulut e-ticaret paketleri, e-ihracat ve Premium paketlerimizden dilediğinizi tercih ederek işinizi dijital platformlarda geliştirmeye başlayabilirsiniz. Kendi yazılım uygulamaları ile işinizi geliştiren Faprika, dijital dünyanın kapılarını sizler için sonuna dek açıyor.

E-ticaret Sitenizi Faprika ile Açın

Her ölçekten işletmenin tercih edebileceği e-ticaret paketleri, kendi içerisinde farklı özelliklere sahiptir. İşletmenizin büyüklüğüne ve ihtiyaçlarına yönelik olarak tercih edebileceğiniz e-ticaret yazılımları sayesinde markanızın adını çok daha geniş bir hedef kitleye duyurabilirsiniz. Faprika sayesinde siz de e-ticaret sitenize yeni özellikler ekleyebilirsiniz. E-ticaret süreçlerini yönetimde optimum faydalar barındıran Faprika’nın arayüzü oldukça basittir. Kolay bir şekilde web sitemiz üzerinden paketlerimizi inceleyebilir ve e-ticaret sitenizi geliştirecek birçok farklı donatıya ulaşabilirsiniz. E-ticaret sitenizin daha kolay kullanılabilir hale gelmesine yardımcı olan uygulamalar ve özellikler sayesinde siz de ticaretinizi geliştirebilirsiniz. Anında kullanmaya başlayabileceğiniz uygulamalar, e-ticaret sektöründe çok daha başarılı olmanızı sağlayacaktır.

İleri Seviye E-ticaret Paketleri

Faprika’dan satın alacağınız ileri seviye e-ticaret paketleri ile premium konsept temalara sahip olabilirsiniz.  Dinamik sayfa tasarım araçlarıyla e-ticaret sitenizin arayüzü kolayca şekillendirebilirsiniz. Yabancı dil desteği de bulunan ileri seviye e-ticaret paketleri sayesinde işletmeniz ile dünyaya açılabilirsiniz. Mobil ödeme ve entegrasyon hizmetleri ile bütünleştirdiğimiz ileri seviye e-ticaret paketleri ve çok daha fazlasından faydalanabilirsiniz. Ürün ve ihtiyaçlarınıza özel çözümlerin üretildiği Faprika ile online satış sitenizi kurmak çok kolay! İşletmeniz için en uygun olan e-ticaret paketlerini web sitemiz üzerinden inceleyebilir ve özelleştirebilirsiniz. Lokasyon bazlı fiyatlandırma, bölgesel satış, çoklu dil özelliği, yurtdışı kargo entegrasyonu ve yurtdışı pazaryeri entegrasyonu gibi birçok avantajdan faydalanabileceğiniz Faprika’nın işletmenize özel çözümlerinden hemen faydalanın.

Faprikadan Hangi Konularda Hizmet Alabilirsiniz?

Çevrimiçi satış platformlarında uygulama partnerleri ile daha iyi bir şekilde çalışma fırsatı bulabileceğiniz Faprika; yönetim araçları, mobil uygulamalar, güvenlik, özel sunucular, hız ve performans, ihracat, sipariş yönetimi, ürün yönetimi, tasarım ve pazarlama konularında uygulama satın alabileceğiniz bir platformdur. E-ticaret sitenizin tüm gereksinimlerine en doğru şekilde yanıt veren firmamız, hem ticaret firmalarının hem de çevrim içi satış süreçlerinin gereksinimlerini göz önünde bulundurarak en doğru sonuçlara ulaşmanıza olanak sağlar. Geliştirici modülleri, İYS entegrasyonu, ERP/ muhasebe entegrasyonları, kargo entegrasyonları ve pazaryeri entegrasyonları konusunda uygulamalar satın alabileceğiniz firmamız, arz ettiği bir çok modül ile hizmet kalitenizi artırmanızda yanınızdadır.

Faprika Dijital İşletmenize Neler Kazandırır?

Mobil satışlarınızı artırabileceğiniz ve mobil uygulama hizmetinden hızlı bir şekilde yararlanabileceğiniz mobil uygulama modülümüz, e-ticaret sitenizin çok da işlevsel bir şekilde kullanılmasına olanak sağlayacaktır. Markanızın çok daha fazla trafik alması için tercih edebileceğiniz yüzlerce seçenekten sadece bir tanesi olan mobil uygulama geliştirme hizmetine günün her saatinde ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra performans ve hız uygulamaları vasıtasıyla e-ticaret sitenizin çok daha hızlı olmasını sağlayabilirseniz. Müşterilerinizin sitenizde çok daha hızlı bir şekilde gezmesi, memnuniyet seviyesini artıracaktır.

Web Sitesi Tasarımlarımızı Gördünüz mü?

Premium konsept temalarına ulaşmak için binlerce lira ödemenize gerek yok. Faprika’nın tasarım hizmetleri aracılığı sayesinde web siteniz için tasarım hizmeti de alabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra dönüşüm artırma ve kampanya oluşturma gibi işlemler içinden hızlıca aksiyon almak istiyorsanız siz de Faprika’ya güvenin. Pazarlama yöntemlerindeki süreçleri basit bir şekilde takip etmek için ihtiyacınız olan sosyal medya pazarlaması, cevap, e-posta pazarlaması ve içerik pazarlaması gibi uygulamalara da kolay bir şekilde sahip olabileceğiniz Faprika, muhasebe uygulamaları ve kargo entegrasyonları sayesinde çoklu kanallar vasıtasıyla satış yapabilmenize olanak sağlar. Tüm dünyaya markanızın adını duyurmak için siz de hemen Faprika’nın zengin e-ticaret yazılımları ile tanışın. Vizyonunuzu geliştirin, e-ticaret siteniz gelişsin.

Diğer Yazılar

Mesaj atın arayalım!

Bize bir e-posta atın ve projeniz hakkında bilgi verin ya da sadece merhaba deyin!
En kısa sürede size geri döneceğiz.
Ar-Ge Merkezi
YTÜ İkitelli Teknopark,İç Kapı No: 1/Z,Başakşehir – İstanbul
Telefon: +90 850 333 1 523
E-Posta: info@faprika.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yukarı Çık